Maak kennis met de 3 V’s van 3V Living:
Visie, Vastgoed, Vertrouwen

3V Living is opgericht in januari 2014, met als doel om kwalitatief vastgoed te ontwikkelen in Vlaanderen. We hebben een professioneel team die een sterke link hebben met vastgoedontwikkeling en hierin elk binnen hun eigen vakgebied een sterke ervaring hebben opgebouwd.
Onze 3V’s staan voor de grondwaarden van ons bedrijf. Met een duidelijke visie ontwikkelen we gronden in Vlaanderen waarbij we steeds werken vanuit een vertrouwensrelatie met onze klanten, leveranciers en overheden.

Helderheid komt bij ons voor alles. Want duurzame relaties bouw je alleen op duidelijke afspraken die zonder uitzondering worden nagekomen.

Visie

Wij geloven dat vastgoedontwikkeling anders kan. En wel door bewuste keuzes te maken. Keuzes op het vlak
van de ligging, het ontwerp en de afwerking van onze woonprojecten: kwalitatief ontworpen en afgewerkt, en optimaal gelegen met het oog op levenskwaliteit en mobiliteit. Maar ook keuzes op het vlak van onze aanpak: helder, rechtdoorzee en menselijk.

Vastgoed

Het woord living staat heel bewust in onze naam. We ontwikkelen dan ook vastgoed ‘om in te leven’ en vastgoed ‘voor het leven’. Onze projecten zijn er stuk voor stuk op gericht om een optimale levenskwaliteit te bieden aan wie er zijn woondroom realiseert, en een levenslang rendement voor wie er zijn spaargeld in investeert.

Vertrouwen

Het uiteindelijke resultaat van alles wat we doen, moet een grote mate van vertrouwen zijn tussen iedereen waarmee we werken. Of u nu een grond
aan ons verkoopt, uw nieuwe woning bij ons aanschaft of uw geld in een van onze projecten investeert… Onze ultieme betrachting zal altijd zijn dat u zegt: “met die mensen wil ik nog een keer werken”.

3 beloftes, één persoonlijk aanspreekpunt

We maken er bij 3V Living een punt van om elke koper persoonlijk te begeleiden van compromis tot oplevering. Daarom krijgt u bij ons een persoonlijke projectbegeleider toegewezen, die u bij elk aspect van het bouwproces informeert en adviseert. Ook met alle betrokkenen (verkopers, bouwpartners, financiers, aannemers, …) zorgen we voor korte communicatielijnen en heldere afspraken.