Parc Gérard

Thuiskomen aan de Leie

Ontdek met Parc Gérard wat écht mooi wonen aan het water is. Dit eigentijdse, kleinschalige woonproject telt 7 lichte en moderne appartementen en 2 commerciële ruimtes op wandelafstand van het centrum van Deinze. De unieke ligging aan de Leie-oevers combineert het beste van twee werelden: alle winkels en voorzieningen op nauwelijks 2 minuutjes stappen, en toch een panoramisch groengevoel dankzij een rechtstreekse toegang (met privésteiger!) tot de Leie en een adembenemend zicht op de omliggende velden.

Wat is er mooier dan elke ochtend
ontwaken met een prachtig uitzicht
over de Leie? 

Wie woont in Parc Gérard, heeft de natuurpracht van de Leiestreek letterlijk aan zijn voeten liggen. Vanop uw eigen ruime terras ziet u hoe het water zich door bossen en velden richting Deurle en Sint-Martens-Latem slingert. Met ook andere trekpleisters zoals De Brielmeersen en Kasteel Ooidonk in de onmiddellijke nabijheid, is het moeilijk om nóg mooier te wonen zo dicht bij Deinze-centrum.

In Parc Gérard woont u aan de zeer gegeerde Leie!
Wat is er leuker dan een tochtje met de boot op de Leie, met familie of vrienden. Een tocht langs het idyllische Sint-Martens-Latem of zelfs tot in Gent.
Om u toe te laten om hier maximaal van te genieten wordt in het project ook een aanlegsteiger voorzien waar u uw eigen boot kan aanleggen.

Architecte Anje Dhondt ontwierp op dit unieke perceel aan de Leieboorden een compact geheel van eigentijdse appartementen en commerciële ruimtes die u optimaal laten profiteren van het mooie uitzicht en de natuurlijke lichtinval. De strakke architectuur integreert naadloos alle comfortvoorzieningen, zoals overdekte parkeerplaatsen en fietsenberging. Als surplus bij de privéterrassen en de gemeenschappelijke tuin is de aanlegsteiger aan de Leie een unieke blikvanger.

De inrichting en binnenafwerking van Parc Gérard wordt aangepakt volgens een duidelijk devies: véél mogelijkheden voor elk budget. Zowel in de appartementen als de commerciële ruimtes zoeken we een perfecte balans op tussen esthetiek, functionaliteit en comfort. En dit flexibel ingevuld naargelang de wensen van de toekomstige bewoner of handelszaak.

Wanneer de werkelijkheid uw woondroom overtreft

Unieke ligging vlakbij het centrum van Deinze
en op wandelafstand van alle winkels